SA Incomaş

SA “INCOMAS”

Director general S.A. “Incomas” – Nistor Andries
Despre noi
S
timaţi Domni si Doamne, scopul de baza a SA “INCOMAS” e satisfacerea necesitaţilor clienţilor “la locul potrivit, in timpul potrivit, la un pret accesibil”. Pentru atingerea lui sunt necesare: o voinţa de fier, o politica de marketing flexibila, un cuvint de otel si o concepţie neclintita despre onoare si demnitate. Societatea pe Acţiuni “Incomas” este o interprindere constructoare de maşini cu profil larg cu o experienţa de 30 ani efectuind totalmente ciclul tehnologic: cercetări de proectare, producere, livrare de mărfuri si servicii pentru diferiţi consumatori. Avind la dispoziţie suprafeţe mari de producţie ( ateliere cu travee de 18-24m si lungimea 120m), platforme de montaj instalaţii de ridicat cu forţa de la 3t pina la 20t, incaperi de depozitare, ramificaţie de cale ferata, un parc de transport auto de tonaj mare. S.A. “Incomas” este deschisa ofertelor de afacere vizind colaborarea reciproc avantajoasa, producere a speciilor noi de mărfuri si reparare a utilajelor din domeniul construcţiei.
Direcţia de baza a activităţii Societăţii pe Acţiuni este producţia utilajului din industria materialelor de construcţie:
•Construcţii metalice de orce complexitate;
•Echipamente nestandartizate cu destinaţie variata;
•Masina-unelta “Fermier” pentru producerea dalelor de trotuar si a blocurilor cu găuri pentru pereţi prin metoda de vibropresare;
•Forme si accesorii metalice pentru producerea articolelor din beton armat;
•Piese de schimb pentru masini-unelte, maşini agricole, instalaţii si mecanisme in cantităţi de serie;
•Linii pentru ambalarea cimentului, varului s.a. materiale de construcţie.

Domeniul de activitate a S.A. “INCOMAS”
•echipament pentru industria construcţiilor si materialelor de construcţie
•execuţia si montarea de confecţii metalice
•reparaţia si ajustarea mecanismelor de ridicat
•instalaţii solare de incalzire a apei menajere
Suntem pregătiţi de a produce echipament nestandart cu destinaţie diferita: maşini unelte deosebite, benzi rulante, role pentru transportatoare cu banda lăţimea căreia este de 650-1400mm, bene, containere, concasoare, camere de uscat, cupe de elavator, caracase de filtrare, site pentru spălare, linii de ambalare a cimentului, varului si altor materiale de construcţie etc. conform documentaţiei tehnice necesare.
S.A.”Incomas” repara, reglează, efectuiaza controlul tehnic prin metode nedistructive de control a macararelor si a altor mecanisme de redicat (automacarale, poduri rulante, macarale-capra s.a.). Un parc de utilaj unic face posibila efectuarea diverşilor tipuri de prelucrare mecanica a peselor si asamblurilor de demensiuni mari (diametru pina la 1450mm, lungimea 600mm si greutatea 16tone), precum si altor piese precum sunt: roti de transmisie, arbori, axe, ax-pimioane, roti de lant, flanse s.a.
Implimitind sistemul de calitate bazat pe standartul ISO 9001-2000, intreprinderea asigura incredere, singuranta si calitatea produselor dvs. toate genurile de activitate fiind licentiate.
Servicii:
Prestam servicii auto, serviciile automacaralei, turnului. Elaboram documentaţie tehnica si tehnologica de producţie. Servicii de arenda a incaperilor administrative.
La baza producerii uzinei S.A. “INCOMAS” sunt construcţiile metalice de orice complexitate.
Datorita modernizării construcţiilor din ultimii ani in Republica Moldova, volumul de producţie al uzinei se ridica respectiv anual. Avind la dispoziţie suprafeţe mari de producţie, capacitatea de lucru a uzinei permite prelucrarea metalului pina la 2 mii tone anual.
Reinoirea utilajului de sudare a condus la faptul ca Societatea pe Acţiuni a fost atestata de Institutul din Timişoara, devenind astfel o intreprindere de nivel international.
SA “INCOMAS” este prima intreprindere nu numai din Republica Moldova, dar si din Comunitatea Statelor Independente care a obţinut Certificatul International de Sudura SR EN 729/ ISO 3834.
Despre calitatea lucrărilor efectuate de specialişti de la S.A.”Incomas” ne vorbesc obiectele executate in anii 2000-2002: Pavilionul central “MOLDEXPO” carcasa metalica a acoperişului “ULIM-ului” podul de trecere a pietonilor de pe str.Pushchin (centrul comercial “SUN-CITY”), carcasa metalica a ocoperisul casei de rugăciuni din sectorul Ciocana, construcţia metalica a staţiei de alimentare Ceucari, construcţia metalica a bar-clubului “La Roma”, acoperişul sferic a magazinului “GRAND HALL” scena sferica a centrului concertistic si de agrement “MOSCOVA”, lucrarea artistica “Aghezmatar” pentru ansamblul arhitectonic al catedralei “Naşterea Domnului” podul pentru pietoni din curtea reşedinţei presedintului R.Moldova si multe altele.


One thought on “SA Incomaş

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s