SA Tracom

SA “Tracom”

Societatea pe Acţiuni “UZINA DE TRACTOARE “TRACOM” a fost fondată în anul 1945 ca unitate de reparaţie a utilajelor agricole. Astăzi capacităţile de producţie ale întreprinderii permit să se fabrice anual 3 mii de tractoare. Acumulând pe parcurs o bogată experienţă pe piaţa utilajelor agricole şi dispunând de informaţia necesară referitoare la noile tehnologii de cultivare a culturilor agricole şi perfecţionarea calităţilor de exploatare a tractoarelor fabricate, actualmente “Tracom” SA este unicul producător din ţările CSI de tractoare prăşitoare cu şenile de clasa de tracţiune 2 t.
Întreprinderea este specializată în producerea:
• tractoarelor cu şenile de clasa de tracţiune 2 t cu motor diesel având puterea de circa 70 CP pentru executarea lucrărilor agricole şi de altă natură: la cultivarea plantelor prăşitoare (sfeclă, cartofi, floarea soarelui, porumb); în livezi şi vii; la cultivarea hameiului; în sere;
• maşinilor de instalat ţevi pentru construcţia şi reparaţia conductelor;
• pieselor de schimb pentru tractoare.
Producţia întreprinderii este mereu raportată la exigenţele timpului, elaborându -se modele noi de tractoare cu capacitatea de la 12 până la 120 CP, destinate diferitor categorii de consumatori (de la gospodării mici de fermieri până la întreprinderi agricole mari).
Activitatea colectivului este coordonată cu succes de către Directorul general al Societăţii de Acţiuni “Uzina de tractoare “TRACOM” Vasile CHIRMICI, doctor habilitat în economie.
Suntem bucuroşi să Vă oferim următoarele servicii:
•reparaţii capitale a tractoarelor T-70 cm şi T-70 B
•vopsirea tractoarelor
•reparaţia sistemului de rulare
•reparaţia transmisiei
•producerea pieselor de schimb pentru tractoarele T-70 cm şi T-70 B
•acordarea serviciilor de prelucrare mecanică şi ajustare a pieselor de
Informaţii detailate puteţi primi la telefoane +(3732)752754, +(3732)75256
TRACTORUL T-70 cm este destinat pentru cultivare cartofului, altor culturi prăşitoare de înălţime mică, precum caracter general.
TRACTORUL PENTRU VII Şl LIVEZI T-70B este de complexe în vii, în livezi, în sere, precum şi a altor lucrări cu car
TRACTORUL CU ŞENILE UNIVERSAL T-120 este des caracter general (arătură, grăpare, cultivare, discuire, semănatul, cultivarea şi recoltarea plantelor prăşitoare în inter cm.
TRACTOR CU ŞENILE PENTRU CULTIVAREA HAMEI executarea lucrărilor pe plantaţii de hamei, precum şi pentru plantaţii de pomuşoare şi a lucrărilor cu caracter general.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s