Magazin Central Universal UNIC, 70 de ani de la deschidere

În anul curent, Magazin Central Universal UNIC împlinește 70 de ani de la deschidere. Cu această ocazie, vă prezentăm o scurtă informație despre acest centru comercial.

S-a deschis în luna aprilie a anului 1945. Magazinul „UNIC” este un centru comercial, unde se comercializează o gamă foarte largă de marfuri de producție autohtonă și importate, selectate în baza criteriului preț-calitate. Sortimentul de mărUNIC photos.casata.mdfuri se reînnoiește în permanență, luînd în considerare cerințele consumatorilor și tendințele modei. În cadrul centrului comercial sunt expuse spre comercializare sortimentele de mărfuri ale tuturor producătorilor autohtoni, produse atît de întreprinderi mari industriale, cît și de la producătorii mici și mijlocii. Suprafața totală a magazinului este de 26500 mp.

Reieșind din faptul că în ultima perioadă mărfurile de larg consum autohtone nu acoperă cererea cumpărătorilor, Magazinul Unic și-a stabilit drept obiectiv strategic – dezvoltarea relațiilor comerciale deja existente precum și identificarea și fortificarea de noi oportunități de conlucrare cu alte companii producatoare. Magazinul UNIC propune un larg spectru de mărfuri importate direct de la producător: încălțăminte, vestimentație și tricotaje pentru femei, bărbați și copii, marochinarie din Belarus; mărfuri pentru casă și instrumente musicale din Ucraina și altele.

 Pentru a vedea ce propune acest centru comercial, puteți accesa site-ul oficial, http://www.magazin-unic.md

 Surse:

Magazinul Universal Central UNIC. În: Chișinău: encicl. Editor: Iurie COLESNIC. Chișinău: Museum, 1997, p. 184.

Marfuri unice doar la Magazinul Unic! [online]. [citat 24.04.2015]. Disponibil :  http://perfecte.md/article/shopping/marfuri-unice-doar-la-magazinul-unic-participa-la-tombola-pentru-a-castiga-premii-de-valoare—126105.html

Sursa imaginii: www.photos.casata.md

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s