Fanconi Café 1872

Recomandăm un articol ce face referință la un local din Chișinău, Fanconi Café 1872, aflat pe bulevardul Renașterii, nr. 5 din Chișinău (lîngă Circ).

logo

O poveste a început în Odessa în 1872 de Iakob Fankoni continuă la Chișinău, într-un spațiu luxos din fața Circului. Atmosferă plină de căldură, opulență și personaje la modă. Gusturile dumneavoastră se vor regăsi neapărat în meniurile cu specialități delicioase și sofisticate din bucătăria japoneză, taiwaneză și europeană, iar băuturile îi vor satisface chair și pe cei mai pretențioși clienți. Fanconi întrunește toate condițiile pentru clienții de clasa Premium. În scurt timp de la deschidere, urmînd soarta localului din Odessa, Fanconi a devenit unul dintre localurile în care-și dau întîlnire oameni de afaceri și elita Chișinăului.

+ design inedit, meniu variat și ambianță de lux

– vecinătatea Circului abandonat, cartierul parcă lipsit de enigmă

fanconi

E interesant să aflăm că acest local a urmat soarta localului din Odessa. Credem că cei care au vizitat orașul Odessa ne pot spune ce similitudini și ce diferențe mai sunt între acest oraș dar și capitala noastră, Chișinău. Important de știut e că Gherman Pîntea, fost primar de Chișinău a fost primar de Odessa. La o cercetare mai minuțioasă fiecare ar putea vedea ce realizări a făcut acest primar în ambele orașe. Informații suplimentare despre primarul de Chișinău Gherman Pîntea mai puteți citi aici și aici.

Pagina oficială a restaurantului o vedeți aici.

Pagina de facebook a restaurantului Fanconi Café 1872 o vedeți aici.

Sursa: 4 MONDEN. În: VIP Magazin, 2013, ian.-febr., p. 18.

Sursa imaginilor: http://www.fanconi.md/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s