Seri reconfortante la Nobil Hotel

Continuăm prezentarea localurilor din orașul Chișinău. Astăzi, citiți și aflați informații despre hotelul Nobil din centrul capitalei. Este un hotel de lux de cinci stele cu tradiții de ospitalitate, cel mai bun hotel din Moldova conform standartelor internaţionale. 

nobil logo

Serile de la „Nobil Luxury Boutique Hotel” au devenit şi mai delicioase. Pe lângă cunoscutele meniuri ale celor două restaurante „Nobil”, de azi înainte puteţi savura deliciul bucatelor în ambianţă relaxanta a terasei de vara, unde veţi uita de grijile cotidiene şi veţi fi alintat cu muzică live. Proiectul „A Midsumer Night’s Dream”, o alternativă democratică a cinelor clasice, ia amploare şi are din ce în ce mai mulţi „consumatori”. Săptămână de săptămână, gurmanzii capitalei şi nu numai îşi dau întâlnire la nivelul superior al hotelului, locul perfect pentru o seară reconfortantă.

Terasa de vară rămâne a fi locul unic al Chişinăului, de unde capitala noastră verde se vede ca-n palmă. E ca un loc turistic care merită a fi vizitat ori de câte ori avem ocazia. Mai ales că „Nobil Luxury Boutique Hotel” este o perlă în domeniul hotelier, dar şi gastronomic de la noi. Şi pentru că în fojă ne aşteaptă o toamnă caldă moldo­venească, e păcat să nu profităm de oferta generoasă „A Midsumer Night’s Dream”, adică o cină extinsă pe care ne-o propune „Nobil” o dată pe săptămână. Oaspeţilor li se pune la dispoziţie un fourchette ca la carte (la un preţ foarte buni), cu bucate fine europene, „asortat” la ambianţa de deasupra oraşu­lui şi „garnisit” cu muzică vie şi băuturi selecte.

Dacă e să ne oprim la „esen­ţa” propriu-zisă a bucatelor, avem toată încrederea în bucătarul-şef de origine germană de la „View Cafe & Restaurant”, Friedrich Staud, care nu o dată ne-a uimit cu iscusinţa sa şi care ne-a adus pofta de mâncare pe culmi nebănuite până la ultima bucăţică înghiţită… Fie că e vor­ba de aperitive, cu carpaccio sau caşcavaluri, feluri princi­pale, din carne, asezonate cu fructe exotice sau garnituri delicioase, scăldate în sosuri aromate. Dar şi de supe-cremă dulci-picante… Toate acestea merg bine cu vinuri alese, albe şi roşii, incluse în preţul fourchette-ului. Din seria deliciilor culinare mai face parte şi desertul, pregătit în mod original, care, până a fi gustat, oferă, înainte de toate, şi o plăcere vizuală.

big

Deci, avem la dispoziţie toate „atributele” unei seri relaxante. Chişinăul de seară la picioarele noastre, cu răcoarea toamnei ce se va plimba prin părul nostru, muzica live ce ne va dez­morţi sufletele, discuţiile cu prietenii ne vor face filozofi, iar fourchette-ul bogat va întregi această atmosferă deosebită. Suntem siguri că vă doriţi să petreceţi o astfel de seară în compania celor dragi şi a prietenilor. Nu pierdeţi oferta „A Midsumer Night’s Dream”.

Impresii despre local:

Gabriela Antocel: O atmosferă total deosebită de tot ce a făcut „Nobil” până acum. Live bandul, bucătarul care prezenta cu mare interes bucatele alese şi adierea uşoară a brizei de vară, îmi dădea impresia că mă aflu undeva departe de capitala aglomerată. Bucătarul restaurantului „View” a pregătit pentru acea seară un meniu special, cu bucate originale, dintre care mi-a rămas în memorie gustul uşor picant al supei de ananas şi deserturile delicioase. Iar Mohito-ul răcoritor din fructe de vară, servit într-o companie plăcută, a făcut acea seară desăvârşită.

Evelina Buhna: Am simţit atmosfera caldă într-un cadru „oxigenat” de panorama pe care o oferă terasa Hotelului „Nobil”. Discuţiile mondene au fost diluate de diversita­tea de viziuni şi concepţii vizavi de viaţă, etalate de invitaţii acestei seri. M-am simţit extraordinar de bine după o zi de muncă plină, savu­rând gustările originale, deserturile delicioase şi ambianţa europeană.

Hotelul se află pe strada Mihai Eminescu 49/1, telefon de contact: +373 22 400400, fax: +373 22 400 444, e-mail: info@nobil.md.

Sursa: Seri reconfortante la Nobil Hotel. În: VIP Magazin. 2010, sept., pp. 70-71.

Sursa imaginilor: http://www.nobil.md

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s