Destinaţie de vară – Complexul Hotelier „Prezident”

Pînă la începutul verii au rămas zile numărate. Ce vom face în această vară, decidem fiecare în mod individual. De obicei, bazinele de înot din Chișinău sunt luate cu asalt. Vă recomandăm piscina Hotelului Prezident, care se află la doar 2 minute distanţă de Porţile Oraşului sau Aeroportul Internaţional Chişinău, aflat într-o zonă ecologică, unde beneficiaţi de linişte şi aer curat.

prez

Aici chiar aveţi de unde alege: restaurant, cramă, terasă, terasă privată cu beci, piscină sezonieră, zona wellness cu saună persiană şi japoneză. Recent, Complexul Hotelier „Prezident” a lansat un spaţiu de joacă pentru copii separat şi un cort de tenis profesionist. Spaţiile verzi învecinate oferă o atmosferă pură şi aer curat în permanenţă. Piscina în aer liber este soluţia perfectă pentru a scăpa de căldură şi aglomeraţie. Aceasta are o lungime de 25 de metri şi o lăţime de la 14 la 16 metri şi este dotată cu cascade de masaj, jacuzzi şi apă cristalină, trecută prin câteva niveluri de purificare. Atracţia principală o constituie barul care vă permite să comandaţi băuturile preferate fără a părăsi piscina. Şezlongurile, prosoapele şi accesul la duşuri sunt incluse în preţul unei zile de odihnă la piscină. Despre serviciile complexului hotelier „Prezident” citiți accesînd sursa.

Sursa: Top 7 destinaţii de vară – Complexul Hotelier „Prezident” [online] [citat 25.05.2016]. Disponibil : http://www.vipmagazin.md/tendinte/Top_7_destinatii_de_vara_Complexul_Hotelier_Prezident/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s