Chișinăul la începutul secolului XXI

Dar din dar

De curând am primit o donație interesantă din partea colegei noastre Anastasia Moldovanu, șefa Filialei de Arte „Tudor Arghezi”. Colecția „Chișinău” a fost completată cu ghidul virtual The capital of Moldova Chisinau Foudend in 1436 (DVD). Ghidul a fost publicat încă în anul 2003, dar ne bucurăm că în 2018 a ajuns în colecția noastră.

ghidDe remarcat că prezentul ghid este primul ghid virtual al Chișinăului și povestește într-un format mai restrâns și captivant despre capitala Republicii Moldova. El este acesibil în trei limbi: română, rusă, engleză.

Ghidul virtual are o stuctură accesibilă atât pentru oaspeți cât și pentru locuitorii orașului, după cum menționează și producătorii.

… scurtele filmulețe și galerii foto, vă vor reda unicalitatea arhitecturală, iar harta digitală vă va ajuta să navigați cu ușurință pe străzile capitalei. Folosind catalogul informațional, puteți alege hotelul sau restaurantul după gustul dvs… Bine ați venit la Chișinău!”

Toate drepturile rezervate aparțin zingan.com

Dacă doriți să faceți o excursie virtuală prin oraș vă așteptăm la Departamentul „Memoria Chișinăului” pentru a consulta ghidul virtual (DVD).


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s